Interim

In het geval u tijdelijk hulp nodig hebt in een financiële functie staat Pegasos voor u klaar. Tijdelijke hulp kan gewenst zijn bij bijvoorbeeld ziekte van uw controller of financieel manager, het reorganiseren van uw financiële afdeling of het uitvoeren van een specifiek project waarvoor bij u de tijd of kennis ontbreekt.

Tijdelijke hulp is flexibel, deskundig en betrouwbaar. Het voordeel van Koen van den Brink (of een andere medewerker via Pegasos accountants en adviseurs) als interim professional is dat hij een nieuwe, onafhankelijke, kijk op uw bedrijf heeft en een schat aan ervaring meeneemt.

Vervanging van een zieke of vertrokken medewerker op tijdelijke basis tot het moment dat herstel optreedt of tot een nieuwe medewerker is aangetrokken. Bijstand kan plaatsvinden van 1-5 dagen per week en voor elke gewenste periode.

Dankzij de jarenlange ervaring onder meer bij grote accountantskantoren, waaronder veel klanten binnen het MKB, kan Pegasos inzet verrichten op alle niveaus:

  • (Business) controller
  • Hoofd administratie
  • Financieel directeur/Financieel manager/CFO
  • Medewerker interne accountantsdienst

Veel bedrijven willen graag een controller om de administratie aan te sturen, te verbeteren en als sparringpartner voor de directie. In de meeste MKB bedrijven is controller echter geen full time taak en wordt de werkweek van de controller gevuld met uitvoerende taken en systeembeheer. Een full-time controller blijkt vaak onnodig en dus te duur. Wij kunnen worden ingeschakeld als parttime controller voor bijvoorbeeld een dagdeel per week. Op deze wijze verbetert u de kwaliteit van uw administratie en heeft u altijd een direct aanspreekpunt die uw onderneming van haver tot gort kent. Daarnaast kunt u de accountantskosten terugbrengen indien ook het jaarrekeningtraject op deze manier wordt uitgevoerd. Er is dan sprake van flexibele inzet: gedurende het jaar normale of beperkte inzet, met pieken op rapportagemomenten, en bij de jaarafsluiting intensiever.

NEEM CONTACT OP