Advies

Adviseren doen wij in alle soorten en maten. Gaat het om startende ondernemers, dan kijken wij wat de best passende juridische vorm is, adviseren we omtrent het bijhouden van alle administratieve rompslomp, maar denken we ook mee over uw product of dienst en de prijsstelling daarvan. Omdat we dat leuk vinden en wij van mening zijn dat goed nadenken over alle aspecten van de bedrijfsvoering de onderneming verder helpt. Wees niet bevreesd: als we onzin uitkramen of ’s avond een beetje zitten te zoeken naar een oplossing komt er echt niet direct een factuur.

Voor grotere ondernemingen pakken wij natuurlijk het fiscale gedeelte op: hoe kan belasting worden bespaard (toch zonde om de kasstroom daar in te laten verdwijnen als er mooie investeringskansen zijn) binnen de kaders van de wet en wat zijn de beste juridische structuren. Een herstructurering bij een nakende overname, of een verkoop in de toekomst, schuwen wij niet. Maar! Altijd in het belang van de klant. We gaan niet fröbelen aan structuren en adviseren omdat we graag rekeningen sturen.

Tenslotte hebben we een bescheiden juridische achtergrond en leveren graag onze input op dat vlak. Wordt het te diepgaand en technisch: dan zoeken wij natuurlijk graag iemand die u verder helpt. U moet ons zien als een eerste aanspreekpunt, een huisarts, geen specialist.

NEEM CONTACT OP